Wie zijn we ?


wie zijn we ?Ons bedrijf, All Office Concept, is reeds jaren gespecialiseerd in ergonomisch kantoormeubilair.Waarom is ergonomie belangrijk voor A.O.C.?


Welzijn op de werkplek

Werkplekken en werkwijze zijn essentieel voor het welzijn van mensen op de werkvloer. Economisch belang.Ergonomische werkplekken met aangepaste functies hebben een positieve invloed op de motivatie, en het rendement van de medewerkers.Als de ergonomie correct wordt toegepast draagt ze bij tot de verhoging van de productiviteit en sfeer.

AOC heeft een breed scala van kantoormeubilair voor elk budget.


Ergonomische kantoorstoelen, vergadertafels, archiefmogelijkheden en project - directiemeubilair.


Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.


U bent welkom in onze showroom , gelegen aan de rand rond Brussel, waar  u professioneel wordt bijgestaan door onze specialisten.


Catalogus beschikbaar op aanvraag of raadpleeg deze online

KANTOORINRICHTING


Onze manier van werken kende de laatste jaren een enorme evolutie en er vormen zich nieuwe tendensen,

Denk maar aan open space, ontspanningsruimten, receptieruimten, grote mobiele vergaderzalen, kleine vergaderzalen voor korte meetings en dgl.


Ieder project is verschillend en heeft nood aan een goede uitwerking om zo tot een uitstekkende resultaat te komen om een vlotte samenwerking tussen de verschillende diensten en medewerkers te komen waardoor het welzijn op het werk verzekerd is.


Als projectontwikkelaar luisteren we in eerste instantie naar uw noden en wensen op de werkvloer, al deze informatie wordt door onze architecten verwerkt en als biedt u als oplossing een gepersonaliseerde werkomgeving in 2D en 3D.


Ons team adviseert u om ergonomische, design, functionele, werkruimten te creëren en dit telkens met als doel het respect voor de identiteit en de waarden van uw bedrijf want ieder project uniek is.


Het is belangrijk inzicht in uw doelstellingen te verwerven zodat we een uitnodigende werkomgeving kunnen creëren met geoptimaliseerde werkruimtes die de flexibiliteit zullen bevorderen en de uw werknemers de ruimte bieden hun creativiteit te stimuleren en dit steeds volgens een duidelijk afgesproken budget.


Wij begeleiden u door het project en dit van het ontwerp tot de volledige uitvoering en installatie.

UITVOERING


Volgens de keuze van de producten en goederen kunnen wij een snelle levering voorzien vanuit onze fabrieken en opslagplatforms. De werkwijze voor de levering en de montage van het meubilair of de uit te voeren werken die wordt uitgevoerd door onze professionele teams met de nodige knowhow bepalen we steeds in overleg met de klant. Al de verpakkingen en afvalmaterialen worden na de levering en de montage afgevoerd en gerecycleerd.

ERGONOMIE

 

De griekse woorden "ergon (werk) & "nomos" (wet) zorgen ervoor dat de gezondheid en veiligheid van de werknemer gegarandeerd is met als aandachtspunten een doeltreffend gebruik en comfort.

 

Met fysieke ergonomie zal men vooral letten op de menselijke biomechanica en anatomie volgens de activiteit.

In de kantoorbranche gaat het dan vooral over de juiste werkhouding en de inrichting van de werkplek.